Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Povređeni na Merdaru stabilno

rssBookmark and Share

Prokuplje 28.06.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

Stanje povređenih osoba u incidentu na administrativnom prelazu Merdare je stabilno i niko od povređenih nije životno ugrožen, izjavila je Tanjugu portparol Zdravstvenog centra “Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju Jelena Pantović.

Povređeni na Merdaru stabilno

Ona je kazala da su u toku pripreme za operacije Filipa Zarića (25) iz Novog Beograda i Danijela Bjelića (23) iz Obrenovca, koji imaju ustrelne rane u donjim ekstremitetima i nalaze se na Odeljenju hirurgije prokupačke bolnice.

Niko od povređenih mladića danas nije želeo da daje bilo kakve izjave medijima. Oni su dežurnim lekarima zabranili da puštaju predstavnike medije u njihovu bolničku sobu.

Portparol Zdravstvenog centra “Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju Jelena Pantović kazala je da je jedan povređen mladić, bez odobrenja lekara, na svoj lični zahtev napustio bolnicu.

U jutrošnjem incidentu na administrativnom prelazu Merdare najteže je ranjen Žarko Miljučić (23), koji je kolima hitne medicinske pomoći prebačen na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu.

Povređene mladiće posetili su predsednik opštine Prokuplje Boban Lepojević, predsednik skupštine Ljubiša Ðurković, načelnik Topličkog okruga Srđan Jordačijević, kao i grupa navijača fudbalskog kluba Partizan iz Prokuplja koji su ponudili pomoć povređenim mladićima.

Podsetimo,na administrativnom prelazu Merdare kod Kuršumlije jutros je povređeno 20 osoba, od kojih su trojica ranjena bojevom municijom.


#   Prokuplje   Jelena Pantović   Boban Lepojević   predsednik opštine   povrede   Klinički centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima