Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prijava zbog pretnji preko interneta

rssBookmark and Share

07.09.2012. Autor: S. Radović

Homoseksualac iz Kuršumlije Stefan Radović (20) podneo je prijavu policijskoj upravi u tom gradu zbog ugrožavanja bezbednosti.

Prijava zbog pretnji preko interneta

Stefan Radović koji je postao poznat javnosti nakon što je javno priznao svoje seksualno opredeljenje, podneo je prijavu policijskoj upravi u Kuršumliji zbog preteće poruke koju je dobio na svojoj Mail adresi.

  -Nažalost danas svaki Debil koristi internet. Sve sam prijavio policiji od koje sam zatražio da pronađu i sankcionišu lice koje mi je poslalo preteću poruku čiji sadržaj sam priložio uz prijavu.Neka oni uživaju u svojim primitivnim i jadnim potezima a ja im uzvraćam osmehom , Izjavio je Stefan Radović.

U pretećoj poruci koju smo imali na uvid između ostalog stoji tačno mesto Stefanovog stanovanja , a osoba koja potpisuje poruku između ostalog navodi da dolazi da ga seksualno zlostavlja sa ''Četvoricom drugara''.

U cilju istrage koja je u toku u policiji nisu mogli da daju izjave povodom ovog slučaja , a o svemu je obaveštena Gej strejt alijansa (GSA) iz Beograda sa kojom je Radović od javnog priznanja svog seksualnog opredeljenja stalno u kontaktu.


#   Stefan Radović  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima