Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Teško povređeno šest radnika u Grdeličkoj klisuri

rssBookmark and Share

Leskovac 22.06.2016. jugmedia.rs

U saobraćajnoj nezgodi teško je povređeno šestoro Leskovčana. Lekari se bore za život jednog od njih, izveštava portal Jugmedia.

Foto: jugmedia.rs
Foto: jugmedia.rs

Nesreća se dogodila oko 13,20 časova na magistralnom putu kod sela Palojce, koji ide od Sarajevskog mosta prema motelu Predejane.

Povređeni su: Slobodan Stamneković (61) iz Leskovca, radnik Telekoma u Leskovcu,  Dragan Savić (51) iz Kruševca, Milan Milovanović (27), iz Kruševca, Zoran Ristović (47) iz Beograda, ali i češki državljanin i vozač kombija Kovači Jakup (1982).

„Troje je teško povređeno, a troje lakše. U toku su snimanja, na licu mesta su lekari svih specijalnosti. Uskoro ćeno znati pravo stanje pacijenata“, rekao je kratko Milan Stojković, načelnik Službe za urgentnu medicinu Opšte bolnice u Leskovcu.

Prema saznanjima Jugmedie, jedan pacijent je u kritičnom stanju i on će najverovatnije biti upućen u Klinički centar u Nišu.

Do tragedije je došlo kada se sudario kombi kojim su se prevozili radnici Pošte i vozač motora.

Ta deonica puta je trenutno zatvorena za saobraćaj.

M. Ivanović


#   Leskovac   Klinički centar Niš   saobraćajna nezgoda   radnici   Predejane   Grdelička klisura   opšta bolnica   Klinički centar   Milan Stojković   Dragan Savić   JP Pošta Srbije  
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima