Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Težak udes kod Leskovca, jedna osoba stradala

rssBookmark and Share

Leskovac 20.10.2015. Beta, Blic, Aleksinačke vesti

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 17 časova na Vlasotinačkoj petlji na pola puta između Leskovca i Vlasotinca.

Težak udes kod Leskovca, jedna osoba stradala

U sudaru dva automobila, beogradskih i aleksinačkih registracija, kod sela Nominaca, na licu mestu preminula je žena iz Aleksinca, a dvojica muškaraca su zadobila teže povrede, potvrđeno je agenciji Beta.

Oko 17 časova poginula je Jedna ženska osoba, čiji identitet još nije saopšten, a dva muškarca su teško povređena.

U sudaru „folksvagen pasata“, beogradskih tablica, i „zastave 101“, aleksinačkih registarskih oznaka, na licu mesta premunula je žena iz Aleksinca, dok su druga dva putnika u teškom stanju prebačena u urgentni centra Opšte bolnice u Leskovcu. Nagnječenje grudnog koša zadobio je N. J. iz Beograda, a P. J. iz Aleksinca je u Urgetni centar leskovačke Opšte bolnice primljen sa nagnječenjem nosa i rane u predelu donje usne.

Pacijenti su zbrinuti, nisu životno ugroženi i njihovo stanje se i dalje prati – kazala je dr Irena Ignjatović, dežurni lekar Urgentnog centra.

Portparol PU Leskovca Boban Zdravković kaže da je policija na licu mesta i da vrši uviđaj, a novinar “Blica” je oko 19 časova bio na licu mesta i video da je jedna traka puta neprohodna za saobraćaj.

Nezgoda se dogodila na skretanju za novi autoput kod Leskovca, na skretnici prema autoputu iz pravca Leskovca. Policija obezbeđuje mesto nezgode, a jedan deo puta je zatvoren. Policija po jakoj kiši čeka dolazak tužioca.


#   Leskovac   Aleksinac   policija   Vlasotince   saobraćajna nezgoda   auto-put   Boban Zdravković   životno ugrožen
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima