Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Trostruko ubistvo kod Vlasotinca

rssBookmark and Share

Leskovac 18.11.2011. Izvor: RTS, SMedia, agencije

Bračni par Marković i njihova komšinica pronađeni mrtvi u selu Kruševice kod Vlasotinca, rečeno dopisniku "Južne Srbije" u Policijskoj upravi Leskovac. U kući u kojoj su pronađena tela policija našla dve krvave sekire. Istraga u toku.

U selu Kruševice kod Vlasotinca sinoć su pronađena beživotna tela bračnog para Čedomira (81) i Vide Marković (77), kao i njihove komšinice Smilje Ivanović (82).

- Istražni sudija je na terenu, a istraga je u toku - kaže za S media portal portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

Kako nezvanično saznajemo, najverovatnije je reč o trostrukom ubistvu. Neki beogradski mediji prenose da se u selu spekuliše da je reč o dvostrukom ubistvu i samoubistvu.

- Oko tela pokojnika je lokva krvi, a u kući su pronađene dve sekire - rekao je istražni sudija Mihajlo Petrović agenciji Beta. On, pak, nije želeo da spekuliše o tome kako je nastupila smrt i koji je motiv ove trostruke tragedije.

Ćerka: Otac se žalio da mu nestaje novac iz kuće

Kako je za S media portal rekao kolega Dragan Marković iz TV Leskovac, ćerka ubijenog bračnog para kaže da joj se otac u poslednje vreme žalio da mu novac nestaje iz kuće.

- Bračni par Marković živeo je sam u kući. Nisu bili bogati, Čedomir je primao penziju, a Vida naknadu za tuđu negu. Ćerka kaže da se otac žalio kako mu nestaje novac iz kuće, kao i da se dešava da mu pozajmljeni novac ne vraćaju - kaže za naš portal Dragan Marković.

Prema njegovim rečima, pretpostavlja se da se zločin desio u sredu posle podne, jer komšinica koja je bila kod njih u kući ne izlazi napolje kada padne mrak.

Kako javlja RTS, zet Smilje Ivanović prvi je primetio da nešto nije u redu, jer Ivanovićeva nije bila kod kuće ceo dan, a prve komšije kod kojih je svakodnevno odlazila nisu se javljale na telefon. 

 


#   Leskovac   Boban Zdravković   istražni sudija   bračni par   PU Leskovac   Dragan Marković   Mihajlo Petrović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima