Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Učenik uboo nožem druga

rssBookmark and Share

17.11.2011. Autor : L.Mitrović |

Učenik osmog razreda E.Z. (14) izboden nožem na putu do škole u Novom Pazaru. Na njega je nasrnuo njegov vršnjak A.T. (14), takođe učenik osmog razreda, koji je posle incidenta uhapšen.

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru priveli su istražnom sudiji Višeg suda E.Z maloletnika iz Novog Pazara zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Učenik uboo nožem druga

-Osumnjičeni je jutros, u Ulici Generala Živkovića u blizini prodavnice “Amer” u Novom Pazaru, nakon kraće svađe, a zatim i tuče oštrim predmetom u predelu grudnog koša svom vršnjaku naneo teške telesne povrede, kaže za ''Južnu Srbiju'' Dragan Terzić načelnik policijske uprave u Novom Pazaru.

E.Z. je kolima Hitne pomoći prebačen u Zdrastveni centar gde je operisan, njegovo stanje je stabilno i on je van životne opasnosti, rekao je hirurg Dragoš Vasić.

Prema rečima doktora Vasića, mladić je dovezen u Zdravstveni centar sa teškim oštećenjem leve strane grudnog koša, a prilikom drenaže iz njegovih grudi je ispumpano oko 850 mililitara krvi.

Intervencija je trajala oko sat vremena.

Prema poslednjim informacijama zdravstveno stanje dečaka za sada je stabilno i on nije životno ugrožen.

 


#   Zdravstveni centar     životno ugrožen
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima