Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšen Leskovčanin koji je u Nišu izbo mladića i pretukao prolaznika

rssBookmark and Share

Leskovac 24.10.2016. B.Jančković, Blic, Južna Srbija Info

Policija je uhapsila M. J. (19) iz Leskovca zbog sumnje da je nožem povredio mladića ispred trafike kod Tvrđavskog mosta, 18. oktobra, i da je pretukao pedestogodišnjeg prolaznika, 19. oktobra, kod Doma zdravlja

Ilustracija
Ilustracija

Kako piše "Blic", nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu odredio mu je jednomesečni pritvor zbog sumnje da je počinio nasilničko ponašanje. Policija je odmah posumnjala da iza oba napada stoji isti napadač jer je sa njim u društvu devojka koja odgovara opisu.

M. J. je, naime, bio u gradu 18. oktobra sa devojkom iz Niša. Ona je pokušala da uzme cigarete na trafici kod Tvrđavskog mosta, ali nije htela da plati, pa je pokušala nekako da se izvuče. Mladić koji je stajao pored trafike je pokušao da je spreči. On je uhvatio je za ruku, kada se umešao M. J. koji je pokušao da je zaštiti, pa mu je mladić udario šamar. Nakon toga, kako se sumnja, M. J. je potegao nož i zadao mu tri uboda u obraz, podlakticu i levi slabinski deo, nanevši mu, srećom, samo lake povrede.

Sutradan, M.J. je stajao kod vrtića preko puta Doma zdravlja sa devojkom kada im je prišao pedesetogodišnji Nišlija i pitao ga da li može da mu plati da ima seks sa njegovom devojkom. To je M. J. iznerviralo, pa ga je pretukao udarajući ga rukama i nanevši mu lake povrede.


#   Leskovac   Dom zdravlja   policija   hapšenje   nasilje   nasilničko ponašanje   PU Niš   Tvrđavski most   Bulevar Nemanjića   M.J.
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima