Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhvaćeno 229 pijanih vozača

rssBookmark and Share

05.09.2012. Autor: T.Stevanović

Tokom poslednje 23.po redu leskovačke "Roštiljijade" ovdašnja policija,kako stoji u njihovom zvaničnom saopštenju,imala je pune ruke posla. Uz pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju ,gostiju Roštiljijade,leskovačka policija je na kontrolnim punktovima zatekla 1623 vozača pod dejstvom alkohola. Od tog broja policija je sudski procesuirala 229 pijanih vozača. Medju njima posebno se "istaklo" 13 pijanih vozača čija je akohoilisanost uz leskovački roštilj znatno prevazišla dozvoljenu granicu pa su isti zadržani u pritvoru do otrežnjenja.

Uhvaćeno 229 pijanih vozača

Leskovačka policija je tokom Roštiljijade podnela 4 prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda,uglavnom zbog tuča na štandovima,i osam prijava protiv onih koji su se zatekli u tim dogadjajima bez ličnih isprava. Ovom prilikom na licu mesta uhvaćen je i jedan obijač ženskih tašni i kradljivac mobilnih telefona.

U manifestaciji koju je po oceni organizatora, iz Turističke organizacije Leskovca, posetilo oko 600 hiljada gostiju iz zemlje i inostranstva prema opštem mišljneju Leskovčana leskovačlka policija je sjajno obavila posao,posebno saobraćajna policija koja se uvek nalazila na usluzi vozačima iz drugih gradova Srbije a koji su se zbog izmenjenog režima saobraćaja, zbog Roštiljijade, teško snalazili u ovome gradu.


#   policija   saobraćajna policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima