Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Humanitarna žurka za Mariju Đorđević, obolelu od karcinoma bubrega

rssBookmark and Share

Niš 23.04.2019. Južna Srbija Info

Humanitarna žurka "Betonjere" biće održana u nedelju 5. maja 2019. u niškom klubu "Fidbek", sa početkom u 21 sat. Sav prihod od ulaznica, po ceni od 100 dinara, namenjen je lečenju Marije Đorđević.

Humanitarna žurka za Mariju Đorđević, obolelu od karcinoma bubrega

Betonjeru čine dvojac iz Niša – Filip Ćafi Avramović i Luka Radulović, koji pored emisije koja se bavi alternativnim bendovima sa područja Balkana, organizuju i festivale Into the pit, kao i žurke pod nazivom „Betoniranje“.
Ovoga puta Betoniranje ima humanitarni karakter, kako bi se sakupila sredstva za lečenje Marije Đorđević (23) iz Surdulice, kojoj je nedavno otkriven tumor bubrega i stručnjaci kažu da lečenje od takozvanog Belinijevog sindroma hitno mora da nastavi u Milanu, gde postoje velike šanse za pozitivan ishod. Marija je primljena u bolnicu u Milanu, gde je zadržana, i iščekuje se konačna dijagnoza, kao i odluka o početku terapije.

„Ovom prilikom smo odlučili da žurka ima humanitarni karakter, kako bismo na ovaj način dali svoj doprinos u lečenju onima kojima je to potrebno. U zemlji gde se bolesni leče putem SMS-a, ne ostaje nam drugo nego da računamo na humanost građana i pozovemo ih da ovim putem pomognu Mariji“, kaže organizator Humanitarnog Betoniranja Filip Avramović.

Novac za lečenje Marije Đorđević može se uplatiti na žiro račun njenog oca:

Zoran Đorđević
160-0400100029454-69

Organizaciju su podržali Udruženje BalkanRok i klub Fidbek.


#   Niš   Surdulica   Fidbek klub   humanitarna akcija   Zoran Đorđević   karcinom   Udruženje Balkan   Marija Đorđević
@KlubFeedback @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima