Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Miloš Milošević imenovan za novog pomoćnika gradonačelnika Niša

rssBookmark and Share

Niš 22.11.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović potpisao je rešenje o postavljenju Miloša Miloševića, doskorašnjeg gradskog većnika za novog pomoćnika gradonačelnika.

Miloš Milošević imenovan za novog pomoćnika gradonačelnika Niša

Prema rečima gradonačelnika Milošević će biti resorno zadužen za izgradnju grada.

”On je dve godine radio kao gradski većnik zadužen za izgradnju i tu je pokazao, po meni, odlične rezultate. Zamolio sam ga da nastavimo saradnju i da u budućem periodu obavlja dužnost pomoćnika gradonačelnika”, rekao je Bulatović za Nišku televiziju.

”Ono što je značajno jeste da je Milošević dao otkaz u Gradskoj toplani i da će biti angažovan isključivo na mestu pomoćnika gradonačelnika, i tu će ostvarivati svoja prava i  uspešne rezultate za Niš”, rekao je gradonačelnik Bulatović.

Da podsetimo, pre nekoliko nedelja sa mesta pomoćnika gradonačelnika Niša razrešeni su prof. Dr Nebojša Ranđelović i Zoran Radenković. S obzirom da po Zakonu ova funkcija iziskuje puno radno vreme bez mogućnosti za radno angažovanje na drugom mestu, oni su odlučili da zadrže svoja trenutna radna mesta, što je i bio razlog za razrešenje.

”Time smo otklonili i primedbe nadležnih inspekcijskih organa i postupili u skladu sa odredbama pozitivnog zakonodavstva”,  rekao je Gradonačelnik Niša.


#   Niš   gradonačelnik   Darko Bulatović   izgradnja   radna mesta   Gradski većnik   radno vreme   Nebojša Ranđelović   Zoran Radenković   pomoćnik   Miloš Milošević
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima