Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nastavljeni radovi na Bulevaru cara Konstantina

rssBookmark and Share

Niš 02.04.2019. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je radove na rekonstrukciji Bulevara cara Konstantina od Brzog broda, tačnije od kružnog toka kod Cumtobela, do mosta na Kutinskog reci u naselju Nikola Tesla.

Nastavljeni radovi na Bulevaru cara Konstantina

Obilazeći gradilište na kome se, pored rekonstrukcije kolovoza, radi i na izgradnji atmosferske kanalizacije i pešačko-biciklističke staze,

Prvi dani aprila označili i početak nove građevinske sezone, u koju Niš ulazi sa više nego ambicioznim planovima i više novca nego ikada namenjenih za komunalnu infrastrukturu, reko je Bulatović.

”Očekujemo da do sredine jula ovaj bulevar, koji gradimo u saradnji sa Putevima Srbije, bude završen, kao i biciklistička staza i prostor oko kružnog toka. Planiramo i nastavak izgradnje biciklističke staze, do same Niške banje što će, sigurni smo, značiti svim žiteljima ovog dela grada, ali i sve brojnijim rekreativcima”, rekao je Bulatović.

Ova faza radova, kako je rekao gradonačelnik, koštaće oko 50 miliona dinara, obezbedjenih iz republičkog budžeta, i obuhvatiće i uređenje samog kružnog toka, kao i pristupnih puteva do fabrike Cumtobel.


#   Niš   Kutinska reka   Darko Bulatović   Brzi Brod   radovi   Bulevar Cara Konstantina   biciklističke staze   Cumtobel
@DarkoBulatovic_ @zumtobelgroup @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima