Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš dobio novog načelnika Komunalne milicije

rssBookmark and Share

Niš 06.04.2021. Južna Srbija Info

Novi načelnik Komunalne milicije u Nišu je diplomirani pravnik Goran Đorđević. On je juče predstavljen javnosti na konferenciji za novinare u Gradskoj kući. Đorđević dolazi iz Uprave za društvene delatnosti.

Niš dobio novog načelnika Komunalne milicije

Gradonačelnica Draga Sotirovski je ponovila da nema mesta spekulacijama u vezi Đorđrvićevog izbora i da bivši načelnik nije smenjen.

"Ne radi se ni o kakvim smenama u Komunalnoj miliciji, zapravo radi se o usklađivanju Zakona o Komunalnoj miliciji koji predviđa između ostalog da rukovodilac, odnosno načelnik Komunalne milicije mora da bude diplomirani pravnik. U ovom trenutku, posle reforme Gradske uprave koja je podrazumevala podelu uprave na šest manjih i usklađivanje zakona o Komunalnoj miliciji, gde Komunalna milicija nije zaseban organ, već je ušla u sastav Uprave za komunalne delatnosti Grada i mi sada usklađujemo i rukovodstvo", kazala je Sotirovski i dodala da je pred Đorđevićem veliki posao.

"Naš cilj je da se da se što veći broj komunalnih miliconera uključi u rad, da budu transparentni i vidljiviji, ali i da se poboljša saradnja sa građanima", izjavio je Goran Đorđević.


#   Niš   Goran Đorđević   Dragana Sotirovski   Komunalna milicija   načelnik
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima