Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi asfalt od Velepolja do Paligraca

rssBookmark and Share

Niš 08.11.2018. Južna Srbija Info

U toku je rekonstrukcija puta od Paligraca do Velepolja. Realizacija ovog projekta realizuje se sredstvima iz budžeta Republike Srbije kroz projekat revitalizacije saobraćajnica na seoskom području.

Novi asfalt od Velepolja do Paligraca

Dužina deonice koja se rekonstruiše u ovoj fazi je 2600 metara, a gradonačelnik Niša Darko Bulatović, koji je obišao radove, poručio je da će se naredne godine raditi i na popravci preostalog dela puta ka Gornjoj Trnavi, koji je važan ne samo za meštane ovih sela, već i zato jer je ovaj pravac najkraća veza Niša i Sokobanje, odnosno lečilišta na Ozrenu.

Gradonačelnik je, za narednu godinu, najavio i nova, velika ulaganja u sanaciju putne infrastrukture, ali i rekonstrukciju vodovodne i elektromreže na ovom delu teritorije Grada Niša, kako bi se, kako je rekao, meštanima ovih sela stvorili što bolji uslovi za život.

Pored asfaltiranja najvažnijih i najfrekventnijih saobraćajnica, važnih i za nesmetano odvijanje javnog prevoza, prethodnih meseci se radilo se i na obnovi i revitalizaciji atarskih puteva. Pored Velepolja i Paligraca, prema rečima, gradskog sekretara za poljoprivredu Saše Stoiljkovića, atarski putevi se uređuju i u Čokotu, Novom selu, Pasjači i Malči.


#   Niš   Vlada Republike Srbije   Darko Bulatović   Paligrace   asfaltiranje   Velepolje
@Vlada_SR @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima