Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novogodišnji paketići za decu migranata

rssBookmark and Share

Vranje 20.12.2017. Južna Srbija Info

Povodom Međunarodnog dana migranata, poslanik Slaviša Bulatović, načelnik Pčinjskog okruga Srećko Pejković, zamenik gradonačelnika Nenad Antić, gradski većnik Miroljub Stanković sa dr Hristosom Aleksopulosom, predstavnikom kompanije Hellenic Sugar i Mirelom Krajinović urednicom magazina "The Globe", obišli su Prihvatni centar u Vranju i mališanima podelili novogodišnje paketiće.

Novogodišnji paketići za decu migranata

Humanitarna akcija "Jedna kocka za jedan osmeh", koju je pokrenula kompanija Hellenic Sugar, namenjena je deci migrantima i realizuje se u saradnji sa tiražnim magazinom "The Globe", pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja, Libanskom Ambasadom u Beogradu i Narodnim pozorištem Beograd, istakao je Aleksopulos, PR kompanije.

,,Danas, bez obzira na nisku temperaturu uspeli smo da zagrejemo dečja srca i imali sreće da izmamimo ne jedan nego više dečijih osmeha koji su naša srca ispunili srećom. Svi mi zajedno treba da podstaknemo i ostale da se uključe i pomognu kako bi se obezbedili svi uslovi za dostojanstven boravak migrantima, a naročito deci, jer zajedno možemo bolje”, dodao je Aleksopulos. Zamenik gradonačelnika Nenad Antić, pohvalio je kompaniju Hellenic Sugar, ističući da se radi o izuzetno društveno-odgovornoj  firmi. ,,Apelujem na sve kompanije i privredne subjekte u našem gradu da slede ovaj primer i pomognu ovim ljudima koji su u nevolji, ali prvenstveno deci jer je njima pomoć najpotrebnija”, istakao je Antić. U okviru današnje posete podeljeno je 47 paketića, deci uzrasta od dve do jedanaest godina.

 


#   Vranje   Nova godina   deca   ambasador   humanitarna akcija   migranti   Slaviša Bulatović   paketići   Ministarstvo rada   Miroljub Stanković   Nenad Antić   prihvatni centar   Liban   The Globe   Srećko Pejković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima