Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od ponedeljka 2. decembra Javni poziv za dodelu najprestižnijeg priznanja Grada Niša Nagrade „11. JANUAR“

rssBookmark and Share

Niš 27.11.2019. Južna Srbija Info

U Skupštini Grada Niša juče je održana sednica Komisije za nagrade Grada Niša, na kojoj je usvojen tekst Javnog poziva za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade „11. JANUAR“ i Plan aktivnosti u vezi sa donošenjem odluke o Nagradi.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Javni poziv za dostavljanje predloga biće otvoren od 2.12.2019. godine do 16.12.2019. godine, a biće objavljen u „Narodnim novinama“ i na zvaničnoj veb-stranici Grada Niša. Komisija za nagrade Grada Niša, koju osim predsednika Skupštine grada i gradonačelnika, čine i predstavnici Univerziteta, Vojske Srbije i Eparhije niške, u poslednjoj nedelji decembra treba da donese odluku o dobitnicima za 2019. godinu.

Predlog može podneti svaki građanin ili pravno lice, u pisanoj formi sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže, i to na adresu Skupštine Grada Niša, ul. Nikole Pašića 24 ili na mejl adresu: komisije.sg@gu.ni.rs.

Nagrada „11. JANUAR“, kao najviše priznanje Grada ustanovljeno 1995. godine, dodeljuje se za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima. Nagrada se sastoji od diplome, statuete „Oslobodiocima Grada Niša“ i  novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Predsednik Skupštine grada mr Rade Rajković, kao predsednik Komisije za nagrade Grada Niša, uputio je poziv sugrađanima, udruženjima i institucijama Grada da blagovremeno dostave svoje predloge Komisiji za nagrade Grada Niša.

Komentara: 0


#   Niš   konkurs   Skupština grada Niša   Rade Rajković   Nagrada 11. januar   javni poziv
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima