Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prijem građana kod načelnice Sotirovski: Predlog za osnivanje humanitarnog centra za pomoć najugroženijim stanovnicima Okruga!

rssBookmark and Share

Niš 09.07.2018. Južna Srbija Info

Osnivanje humanitarnog centra za pomoć najugruženijim žiteljima Nišavskog okruga, samo je jedan od zanimljivih predloga građana na petim po redu "Otvorenim vratima" kod načelnice Dragane Sotirovski.

Prijem građana kod načelnice Sotirovski: Predlog za osnivanje humanitarnog centra za pomoć najugroženijim stanovnicima Okruga!

"S obzirom da se dosta zdrave hrane baca i da ima ljudi koji bi je poklonili drugima, kao i polovnu graderobu, ovo jeste zanimaljiv i dobar predlog koji treba da dobije formu i da se kroz legalne tokove, kao što bi bilo osnivanje jednog takvog humanitarnog centra, zbrinu oni najugroženije stanovnici Okruga i Niša", rekla je Sotirovski i dodala da će u saradnji sa svojim najbližim saradnicima analizirati kome bi takav predlog mogao da bude što pre upućen.

Meštani aleksinačkih sela, su se žalili na sporost lokalne samouprave i tražili su posredovanje kod Okružnog štaba za vandredne situacije, jer su im kako kažu i posle mesec dana od poplava, dvorišta i dalje pod muljem, smećem i nanosima bujičnih poplava.

Od kada je počela akcija "Otvorenih vrata", načelnica Sotirovski primila je više od 300 građana sa raznim problemima i predlozima, od kojih su mnogi rešeni i realizovani.


#   Niš   Dragana Sotirovski   građani   Nišavski upravni okrug   Dan otvorenih vrata
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima