Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela rekonstrukcija glavne saobraćajnice u Gornjem Međurovu

rssBookmark and Share

Niš 07.11.2018. Južna Srbija Info

Počeli su radovi na rekonstrukciji glavne saobraćajnice u Gornjem Međurovu. To je rezultat dogovora meštana ovog sela sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem, nakon brojnih žalbi građana zbog stanja ulice, gotovo potpuno uništene zbog prolazaka teških kamiona i mehanizacije sa obližnje separacije peska.

Počela rekonstrukcija glavne saobraćajnice u Gornjem Međurovu

Gradonačelnik Bulatović i predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale obišli su danas radove na i razgovarali sa građanima.

Bulatović je poručio da će ulica biti završena u najkraćem mogućem roku, i da će se u dogovoru sa meštanima odmah praviti i planovi za narednu godinu.

”Do kraja godine završićemo ovu deonicu koja je i najgora, a već na proleće, mašine će stići i u druge ulice u Međurovu, a, u dogovoru sa građanima, rešavaćemo i probleme sa vodovodom, kanalizacijom, strujom, trotoarima. Cilj nam je da svake godine rešimo po neki problem, jer u ovo selo, kao i u mnoga druga, nije ulagano decenijama i nemoguće je uraditi odjednom”, poručio je Gradonačelnik Bulatović.

Dogovoreno je da se savet građana uključi sa svojim predlozima i da se sve to uvrsti u Programe za narednu godinu, kako bi se, po pribavljanju neophodnih dozvola i građevinske dokumentacije, sa radovima otpočelo što ranije.

Dužina kolovoza koji se rekonstruiše je 630 metara, a širina 5,5 metara. Čitav projekat koštaće oko 6 miliona dinara, obezbeđenih iz budžeta Grada, kroz program rehabilitacije saobraćajanica.


#   Niš   Gornje Međurovo   Darko Bulatović   rekonstrukcija     gradske opštine   Aleksandar Ždrale
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima