Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Burno i zamršeno, već viđeno na niškom "političkom" nebu - ostavke, postavljenja, izbori rukovodilaca

rssBookmark and Share

Niš 21.04.2021. Z.S. Južna Srbija Info

Dragana Petković dosadašnji rukovodilac Studentskog kulturnog centra, biće nova direktorka Turističke organizacije Niš, ako to potvrde niški odbornici na narednoj sednici SG.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Nju će u SKC-u "naslediti" Predrag Jelenković, koji je, kako saznajemo, dao ostavku na mesto direktora Narodnog univerziteta u Nišu, a koga će zameniti dosadašnji v.d. direktora OŠ "Vuk Karadžić" Milan Mladenović.

Izvori bliski Odboru za imenovanje Grada Niša potvrđuju da je aktuelni v.d. direktora Narodnog univerziteta Predrag Jelenković podneo ostavku i da je on kandidat za direktora Studentskog kulturnog centra, a da će njega na to mesto zameniti Milan Mladenović.

Mladenovićevo postavljenje treba da potvrdi Vlada Srbije.

Ono što je sasvim izvesno, je to, da je na sednici Odbora za imenovanje SG Niša, za v.d. niške Turističke organizacije, imenovana Dragana Petković, dosadašnja direktorka Studentskog kulturnog centra, koju poznavaoci dešavanja u najvećem gradu na Nišavi, uvažavaju kao veoma profesionalnu osobu.


#   Niš   Vlada Republike Srbije   Predrag Jelenković   Studentski kulturni centar   Turistička organizacija Niš   Odbor za imenovanje   Milan Mladenović   Narodni univerzitet Niš   Dragana Petković
@Vlada_SR @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima