Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kampanja SNS-a počinje iz Niša

rssBookmark and Share

Niš 06.02.2014.

14. februara u hali „Čair“ počeće predizborna kampanja Srpske napredne stranke.

Kampanja SNS-a počinje iz Niša

„Kampanja Srpske napredne stranke počinje u Nišu“ - najavio je predsednik gradskog odbora SNS Niš i član predsedništva SNS gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić u svom gostovanju na Niškoj televiziji.

„To je veoma važna poruka koju je poslao Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka građanima Niša i regiona. Poruka da će se u narednom periodu naša stranka posebno posvetiti našim sugrađanima i da to Niš zaslužuje“ – kaže prof. dr Zoran Perišić.

U emisiji „Uživo sa Zoranom“ gradonačelik Niša je pričao o reformama koje u državi već sprovodi SNS

„Ne možete reći građanima da će za 15 meseci početi reforme. Reforme moraju krenuti što pre, odmah, nema zaustavljanja borbe protiv korupcije i kriminala. Aleksandar Vučić nam je pokazao, da se ne obazire ko je ko i da svako ko se bavi ili bude bavio kriminalom mora da odgovara, jer svako nosi svoj krst.“

Na pitanje novinara da li očekuje benefit nakon izbora, Perišić je odgovorio „Očekujem benefit, a to su nova radna mesta. Benefit je bolji život građana Niša. Niš je prirodni ekonomski centar Srbije, zato Reforme treba da idu, reforme treba da budu brže. Ja mogu reći da za ovih 18 meseci nisam zadužio grad ni dinar“

Na kraju emisije gradonačelnik je rekao: „Ekonomske reforme nemaju alternativu. Grad Niš i region biće apsolutno sagledan u vremenu koje je pred nama i SNS će insistirati na borbi protiv korupcije i krimnala.


#   Niš   SNS   Čair   Aleksandar Vučić   izbori   Zoran Perišić   izbori 2014   radna mesta
@sns_srbija @avucic @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima