Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: Mina Cvetanović nova pomoćnica gradonačelniku Cvetanoviću

rssBookmark and Share

Leskovac 18.11.2015. Jugmedia

Svršena studentkinja medicine Mina Cvetanović (27) postala je juče novi pomoćnik gradonačelnika Leskovca.

Leskovac: Mina Cvetanović nova pomoćnica gradonačelniku Cvetanoviću

Ona će kao peti pomoćnik prvog čoveka grada biti angažovana u oblasti primarne zdravstvene zaštite.

„Gradonačelnik je oko sebe okupio tim mladih ljudi koji su pokazali dobre rezultate tokom studiranja. Na taj način se šalje poruka mladima da su oni budućnost Leskovca. Gradonačelnik i lokalna samouprava nizom projekata i programa čine sve kako bi mladi dobili posao u svom rodnom gradu i ostali da u njemu žive“, kazala je Sanja Conić PR gradonačelnika Leskovca.

Od petoro pomoćnika gradonačelnika, tri pomoćnice su mlađe od 30 godina.

Mina Cvetanović (SNS) je izabrana na mesto koje je upražnjeno ostavkom Slaviše Zlatanovića. Inače, Zlatanović je bio zadužen za rešavanje problema oko gradskog kolektora.

Zlatanović je u pisanoj ostavci napisao da ostavku podnosi iz ličnih razloga, a u izjavi Agenciji Jugmedia je kazao da se na taj čin odlučio zbog „nedoslednosti gradonačelnika“.

„Zlatanović je juče podne ostavku putem telefonske poruke, a jutros je stigla i u pisanoj formi. Gradonačelnik je prihvatio ostavku“, kaže Sanja Conić, portparol gradonačelnika Leskovca.

Zlatanović je na toj funkciji proveo šest meseci. Bio je zadužen za rešavanje nekih infrastrukturnih problema, kao što je glavni gradski kolektor.

Nezvanično saznajemo da je ostavku podneo zbog nesuglasica oko njegovog izbora za neku od funkcija u Sportskom savezu Leskovca.


#   Leskovac   SNS   Goran Cvetanović   Slaviša Zlatanović   lokalna samouprava   Sanja Conić   Mina Cvetanović
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima