Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški naprednjaci obeležili svoju slavu

rssBookmark and Share

28.10.2015. Niške novine

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš obeležio je stranačku slavu Svetu Petku.
Kordinator Gradskog odbora Milan Stanojković je rekao da je ovo prilika da se sumira sve što je urađeno.

Niški naprednjaci obeležili svoju slavu

„Svesni smo uloge koja je pripala Srpskoj naprednoj stranci i odgovornosti koju imamo. Pred nama je težak period ispunjavanja ozbiljnog zadatka, a to je popravljanje uslova za život naših građana. Bitno je da smo kao stranka spremni da se nosimo sa tom odgovornošću.Sve vreme pred očima nam je politika Vlade Srbije i ozbiljne reforme koje su prisutne u našem društvu. I mi ćemo na lokalu kao Gradski odbor SNS ispratiti tu politiku do kraja, jer to su promene u pozitivnom smeru“, kaže Stanojković.

Stanojković ističe da je jedinstvo unutar stranke na lokalu sada na zavidnom nivou, kao i saradnja sa izvršnom vlašću.

„To će nam omogućiti da realizujemo sve najavljeno. Izvršićemo analizu javnih preduzeća i gradskih uprava, što će dovesti do određenih promena u narednom periodu, a to se od Srpske napredne stranke i očekuje“, dodaje Stanojković.

S obzirom da je gradonačelnik Niša i član Predsedništva SNS-a Zoran Perišić službeno bio odsutan, pročitano je njegovo pismo u kome se navodi sledeće:

„Srpska napredna stranka slavi svoju slavu u očekivnju da svaka godina bude bolja za Niš, Srbiju i naše građane. Na dan naše zaštitnice moramo da obratimo pažnju na očuvanje porodičnih vrednosti i vere da se državom i gradom može i mora upravljati pošteno, a da rad i rezultati budu jedini kriterijum koji će odrediti našu uspešnost. Sa iskrenom željom da se svi složimo oko istinskih vrednosti i kako samo ime naše stranke kaže da napred vodimo građane kao što smo do sada činili“.

Svečanom činu rezanja slavskog kolača prisustvovao je veliki broj zvanica, gradskih funkcionera i simpatizera ove partije.

GO SNS Niš
Niške novine


#   SNS   Zoran Perišić   slava   Sveta Petka   Gradski odbor   Milan Stanojković
@sns_srbija @ProfdrPerisic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima