Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški socijalisti osuđuju navode u medijima i pružaju punu podršku Dačiću

rssBookmark and Share

Niš 16.10.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Nakon pisanja pojedinih medija i kako kažu, neistinitih i zlonamernih navoda o umešanosti predsednika SPS Ivice Dačića i predsednika Izvršnog odbora te stranke Vladana Zagrađanina u "kriminalne afere", Opštinski odbor SPS Medijana, izdao je saopštenje u kojem osuđuju i demanttuju takve navode.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Saopštenje OO SPS Medijana prenosimo u celosti..

Socijalistička partija u Nišu, Opštinski odbor Medijana, čvrsto i odlučno staje u odbranu istine i zahteva da se odmah prekine sa iznošenjem laži i neosnovanih optužbi, koje za cilj imaju urušavanje ugleda i časti naših najboljih drugova. Tektopisci ovih politički amaterskih tekstova moraju znati,  da se politika ne vodi i ne zasniva na urušavanju ugleda političkih neistomišljenika, već na prezentaciji svojih ideja, da se popularnost ne stiče što većim brojem izrečenih laži i obmana već čvrsinom stava i ideje, da je doslednost i kontinuitet nešto što se ne dobija naslovnom stranom novina, već dobrim partijskim programom i upornošću da se taj program sprovede. 

Svesni smo da je veća hrabrost braniti istinu nego izeći laž. I mi smo spremni da je odbranimo. Da odbranimo istinu i naše drugove od neosnovanih napada, izmišljenih afera i trapavo nameštenih političkih spletki. Zlonamerno osmišlje, amaterski sprovedene i bez ikakvog političkog efekta i poruke, daju nam još veću snagu i motiv da istrajemo, suzbijemo partijske redove, i krenemo u još čvršću i odlučniju borbu protiv ovakvih pojava. Laž nikada ne može biti jača od istine.

Zato socijalisti Niša – Medijane, daju punu podršku svom predsedniku Ivici Dačiću i Predsedniku izvršnog odbora GO Vladanu Zagrađaninu, da nastave politički put kojim nas vode.  Da kao i do sada, borba za pravdu, istinu i ideje Socijalističke partije Srbije, budu nam putokaz za buduće vreme. Mi smo još čvršći, još sigurniji i odlučniji da odbranimo istinu, da vam damo dodatnu snagu da istrajete, da vas podržimo i budemo uz vas u borbi ispravnih političkih ideja sa političkim manipulacijama. Još jednom ćemo dokazati da socijalisti su najjači kada ih najviše napadaju. Naše političko oružje je istina.

Podsetimo..

Vladan Zagrađanin, pravosnažno su oslobođen, nakon afere zvane "Kofer".

Prema navodima pojedinih funkcionera SPS-a, koji ne podržavaju njegovu "političku rehabilitaciju" Vladan Zagrađanin je čovek od poverenja, prvog čoveka socijalista.


#   Niš   SPS   Ivica Dačić   Igor Novaković   SPS
@socijalisti @DacicIvica @redinmind @socijalisti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima