Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova moda u politici: "Gradski odbor SNS Niš u formiranju"?

rssBookmark and Share

21.05.2015. S.Z. Južna Srbija Info

Inovacije u političkom životu Niša i Srbije. "Gradski odbori u formiranju".
Danas na konfernciji za štampu SNS u Nišu, potvrđena je vest da ova stranka u Nišu ima "Gradski odbor u formiranju" i da je on je počeo da radi, rekao je koordinator stranke dr Milan Stanojković.

SNS u formiranju, Foto:Belami
SNS u formiranju, Foto:Belami

Kako je prisutnim novinarima objasnio koordinator Milan Stanojković, ovo je političko-stranačko telo koje ima za cilj da pripremi unutarstranačke izbore.

Ko su "lica" koja su ušla u privremeni Gradski odbor, Stanojković nije želeo da kaže medijima, međutim, kako je jutros portal Južna Srbija Info pisao, to su najverovatnije aktuelni gradonačelnik Zoran Perišić, njegov zamenik Ljubivoje Slavković, većnik Miloš Banđur, Ljubica Mrdaković, Momir Stojanović...

Interesantno je da gradonačelnik Zoran Perišić i ovaj put nije bio prisutan, zbog službenih obaveza.

Da podsetimo, i u trenutku raspuštanja Gradskog odbora u Nišu, Perišić je bio na putu u inostranstvu.

Većini prisutnih novinara nije baš bilo najjasnije o čemu se zapravo radi, jer je sama formulacija neobičajena i do sada nezabeležena u političkom životu Srbije.


#   SNS   Južna Srbija region   Južna Srbija Info   Ljubivoje Slavković   Zoran Perišić   Miloš Banđur   Gradski odbor   Momir Stojanović   Milan Stanojković   formiranje   Ljubica Mrdaković
@sns_srbija @juznasrbija @ProfdrPerisic @Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima