Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novi predsednik Ruske stranke u Nišu Milan Krstić bivši prvi čovek GO Medijana

rssBookmark and Share

Niš 11.03.2020. Južna Srbija Info

Simbolično, sa izborom novog predsednika, Ruska stranka u Nišu počinje sa radom od danas u novim prostorijama, na trgu Pavla Stojkovića. Bivši predsednik najveće niške opštine Milan Krstić, imenovan je za predsednika Gradskog odbora Ruske stranke u Nišu.

Novi predsednik Ruske stranke u Nišu Milan Krstić bivši prvi čovek GO Medijana

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da Vas obavestim da sam imenovan za novog predsednika Gradskog odbora Ruske stranke u Nišu, i da ću svoj politički angažman nastaviti u okviru političke organizacije koja neguje i produbljuje saradnju i prijateljstvo između naša dva bratska naroda!

Namera mi je da, kao i do sada, zajedno za svojim saradnicima, budem beskompromisan u borbi za interese svojiih sugrađana i komšija, te da im u maksimalnoj mogućoj meri poboljšam životni standard i vratim osmeh na lice. U toj borbi će mi, u svakom smislu, trebati Vaša podrška i pomoć, jer samo zajedno možemo ostvariti naše zajedničke ciljeve", izjavio je Krstić.

Večerašnjim svečanoi otvaranjem novih prostorija, Ruska stranka u Nišu, zvanično je započela predizbornu kampanju, za predstojeće izbore..

Dosadašnji predsednik Dr Miroslav Milosavljević, postao je potredsednik.


#   Niš   Medijana gradska opština   Milan Krstić   Ruska stranka   Izbori 2020
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima