Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sukob na tribini SNS-a u Aleksincu

rssBookmark and Share

Aleksinac 28.02.2016.

Incident se dogodio na tribini, na kojoj je učestvovao Bratislav Gašić.
Naprednjaci tvrde da je novinar napao sekretara opštinskog odbora, on tvrdi suprotno.

Sukob na tribini SNS-a u Aleksincu

Kako tvrde naprednjaci, novinar lokalnog portala Aleksinačke vesti, Dušan Ostojić, napao je fizički sekretara opštinskog odbora

- Nakon što ga je kulturno zamolio da napusti stranački skup jer nije bilo planirano prisustvo medija, Dušan Ostojić je počeo da vređa Emilijana Milosavljevića, sekretara odbora i pozvao ga da izađu u hol Centra za kulturu i umetnost gde se skup održavao. Ne želeći da iko remeti govor Bratislava Gašića, potpredsednika SNS-a, Milosavljević je izašao sa Ostojićem u hol, gde se vređanje nastavilo i preraslo u fizički napad. Ostojić je sekretara odbora pesnicom udario u slepoočnicu zbog čega je Milosavljević morao da se javi lekaru." tvrde naprednjaci.

Ostojić, sa druge strane, iznosi drugačiju verziju:

- Doživeo sam veliku neprijatnost od strane tehničkog sekretara OO SNS Aleksinac, Emijijana Milosavljevića. Emilijan je u sali Doma kulture nasrnuo na mene u pokušaju da me izbaci iz Doma kulture, rečima "Ostojiću, izlazi napolje da ne bi imao problema. Odgurnuo me sa namerom da me izbaci iz sale. To je i učinio, a nakon toga je sukob nastavljen u holu Doma kulture.

- Nakon sukoba, krenuo sam u stanicu policije, da prijavim napad, ali me je Emilijan Milosavljević zamolio da napad ne prijavljujem policiji. Krenuli smo da razgovaramo, a razgovoru je prisustvovao i Emilov drug Ivica Marković. Nakon petnaestak minuta razgovora, dogovorili smo se da ja ne prijavljujem napad policiji. To sam i učinio, verovao sam da je postignut dogovor, ali nažalost, bio sam nasamaren. Umesto mene Emil je sa saradnicima otišao u policiju i prijavio da sam ga napao, priča Ostojić.

- Otišao sam do policije, dao izjavu i imao sta da vidim. Na internetu su naprednjaci već krenuli da šire vest da sam ja u stvari nasilnik, a ne žrtva napada čoveka koji me je isterao sa javne tribine u Domu kulture. kaže Ostojić.

Policija obrađuje ovaj slučaj, a kako saznajemo dostupan je i snimak sa kamera u holu Doma kulture u Aleksincu, gde se događaj i odigrao.


#   Aleksinac   Bratislav Gašić   SNS   Dušan Ostojić   Emilijan Milosavljević   Ivica Marković   Bratislava
@sns_srbija @zubarcina @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima