Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

''Vučić odustao od svih reformi, jer bi morao da otpusti partijski zaposleni višak"

rssBookmark and Share

Leskovac 10.10.2014. FoNet

Lider Pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović ocenio je večeras u Leskovcu da je premijer Aleksandar Vučić "odustao od svih reformi, jer bi morao da otpusti partijski zaposleni višak".

''Vučić odustao od svih reformi, jer bi morao da otpusti partijski zaposleni višak"

Radulović je rekao da bi Vučić otpuštanjem u javnom sektoru "demontirao parazitsku mašineriju koju gura u javni sektor, zbog koje umiremo svi zajedno, kao društvo".

"On se ne može toga odreći, jer se time odriče i svoje vlasti. Umesto toga, nudi nam medijski mrak i razne manipulacije", ukazao je Radulović, koji smatra da građani ne zaslužuju takav odnos.

Prema njegovim rečima, ne može se, posle dve godine vlasti, i dalje govoriti da je za sve kriva prethodna vlast.

"Vlast Borisa Tadića je napravila ogromne probleme, i što se tiče medijskog mraka i što se tiče ekonomskog propadanja, ali je prošlo vreme pravdanja da je neko drugi kriv, jer su imali dve godine da nešto od toga poprave", objasnio je Radulović.

On je pozvao Vučića da podnese ostavku zbog obećanja biračima, koja nije spreman da ispuni.

Na pitanje da li je moguće ujedinjenje opozicije, Radulović je odgovorio odrečno, jer se "radi o istrošenim kadrovima koji gledaju kako da se vrate na političku scenu".

On je rekao da njegov pokret raste i da sa takvim kadrovima neće sarađivati, ističući da se priprema za izbore u Vojvodini, na kojima očekuje dobar rezultat, a da se onda priprema i za parlamentarne izbore


#   Leskovac   Aleksandar Vučić   Saša Radulović   reforme   otpuštanja   partijsko zapošljavanje   Dosta je bilo   Javni sektor   JU Taka
@avucic @SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima