Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zna li Vučić kuda ide niški SNS, kroz "demokratsko" pakovanje većine nestručnih?

rssBookmark and Share

16.11.2017. Z.S. Južna Srbija Info

U gradu na Nišavi je trenutno neviđen scenario apsolutizma, kroz pravno pakovanje demokratske većine, u svim sferama, od izbora za direktore javnih preduzeća do ogromnih propusta za bezbednost građana, kroz slučaj "Banđur", bezbednosnih propusta na aerodromu "Konstantin Veliki" i pored "stručnog" obezbeđenja.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Imaginarna niška sila većine-manjine članova funkcionera Srpske napredne stranke, onih pridošlih članova-kadrova, koji trenutno zauzimaju najbitnije funkcije i rukovodeća mesta u gradu je sve jača i u postupcima nervoznija, politički amaterska.

Najsvežiji primer političkog "obračuna" je paljenje privatnog automobila zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura, člana i funkcionera SNS-a, mada i samog aktera afere izbora direktora javnih preduzeća. 

Da li je Miloš Banđur borac za pravdu, učesnik u borbi za vlast, ili politički disident pokazaće vreme. Svakako, sam atak na nečiji život je za svku osudu.

"Njihova stranačka borba" i ne bi trebalo mnogo da tangira građanje, ali kada se radi o bezbednosti građana, ili pokušaju lobiranja i guranju kandidata sa kriminalnim dosijeom za direktora Turističke organizacije Niš, onda je to "stvar" bitna za sve nas.

Sa izborom direktora javnih preduzeća i ustanova u Nišu još uvek nije sve završeno. Preostalo je da se "izabere" direktor Turističke organizacije Niš, po svim statistikama i pokazateljima u prošle četiri godine, preduzeće sa najboljim rezultatima.

Kako nezvanično saznajemo, aktuelna "SNS garnitura pridošlica" pokušaće da prougra kandidata (žena) koji iza sebe ima kriminalnu aferu 25.000 evra nevladinog projekta, na štetu Grada Niša i građana, a sve zarad udomljavanja "kumovskih i burazerskih" članova strnke.

"Nestručni" kadrovi dodiruju i ono što je neprikosnoveno, bezbednost građana, a to potvrđuje i blanko prolaz (strogo čuvano i tajno) eksplozivnih naprava na aerodromu "Konstantin Veliki", pod burnim okom "stručnog" obezbeđnja zaposlenog od strane najveće stranke u Nišu", govori nezvanično sagovornik portala Južna Srbija Info.

Kako će "Beograd" reagovati, i da li uopšte zna šta se dešava u najvećem gradu na jugu Srbije u kome često zaseda i sama Vlada Republike Srbije, ostaje da sačekamo...


#   SNS     Južna Srbija region   Aleksandar Vučić   Vlada Republike Srbije   Južna Srbija Info   Miloš Banđur   politika   Turistička organizacija Niš   kadrovi
@sns_srbija @avucic @Vlada_SR @juznasrbija @Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima