Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Porodični paketi za najugroženije građane u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 22.08.2018. Južna Srbija Info

Programom porodičnih paketa za najugroženije građane, koji sprovodi Crveni krst Srbije uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, obuhvaćene su i ugrožene porodice sa teritorije opštine Prokuplje.

Porodični paketi za najugroženije građane u Prokuplju

Crveni krst Prokuplje podeliće 500 paketa hrane i 500 paketa sa sredstvima za higijenu porodicama sa liste najugroženijih koja je dostavljena posredstvom Centra za socijalni rad i raznih udruženja u Prokuplju.

-Očekujemo do kraja meseca da stigne ova humanitarna pomoć koju ćemo podeliti onima kojima je najpotrebnija. Programom porodičnih paketa obuhvaćene su najugroženije porodice, kako u gradu, tako i iz udaljenih seoskih područja, domaćinstva sa najnižim primanjima, porodice koje imaju bolesna lica ili invalide, samohrani roditelji, kao i druga socijalno ugožena lica, rekao je sekretar Crvenog krsta Prokuplje, Dragan Subotić.


#   Prokuplje   Crveni krst org.   socijalno ugroženi   humanitarna pomoć   paketi sa hranom   Ministarstvo rada   samohrani roditelji   Dragan Subotić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima