Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Postavljeni "ležeći policajci" na mestu gde su povređene četiri devojčice

rssBookmark and Share

21.06.2017. Južna Srbija Info

Na Bulevaru Cara Konstantina, kod Broja 6, saobraćaj je usporen asfaltnim platformama u oba smera. Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća resorno zadužen za saobraćaj Igor Vojinović sinoć su posetili ovaj deo grada i sa meštanima razgovarali o daljim aktivnostima na podizanju nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju na ovom potezu.

Postavljeni "ležeći policajci" na mestu gde su povređene četiri devojčice

Prema rečima Igora Vojinovića, ovo je samo početak uređenja ove saobraćajnice koja predstavlja višedecenijski problem za generacije osnovaca koji ovde prelaze pešački prelaz na putu do škole. „Ovo smo obećali roditeljima pre nepunih 10 dana, nakon saobraćajne nezgode koja se ovde dogodila. Naravno, ovde nas očekuje i postavljanje semafora a potom i kompletna rekonstrukcija Bulevara Cara Konstantina čime će se i ovaj, problematični deo puta, u potpunosti urediti i postati bezbedniji za pešake, ali i druge učesnike u saobraćaju“, kaže Vojinović.

Građani su zadovoljni jer, kako kažu, do sada nisu imali priliku da vide da se obećanja predstavnika grada i ispunjavaju, i to u zadatim rokovima. Oni su zahvalili i gradonačelniku i članu Gradskog veća što su u njihovom naselju i to ne prvi put i istakli da se nadaju da će se dobra komunikacija nastaviti i da će ovi susreti biti redovni, ne samo kada je reč o problemima, nego i zbog lepih stvari.


#   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   Darko Bulatović   policajci   Nikola Tesla naselje   devojčice   pešački prelaz   Igor Vojinović   10 dana   platforma
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima