Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Savet AMSS: Veći oprez u vožnji zbog kiše

rssBookmark and Share

Niš 01.05.2016. AMSS, Tanjug, Južna Srbija Info

Zbog kiše koja pada u zapadnim i centralnim i južnim krajevima Srbije i kolovozi su mokri, iz Auto - moto saveza Srbije savetuju večeras vozačima veći oprez u vožnji.

logisticmagazin.com
logisticmagazin.com

Iz AMSS-a upozoravaju da će mokri kolovozi, prema najavama metereologa, biti i u ostalim krajevima Srbije, jer se i tamo tokom večeri prognozira kiša sa povremenim pljuskovima.

U saopštenju AMSS-a se navodi i da uskršnje veče protiče u znaku slabijeg saobraćaja, sa manjim brojem vozila na putevima u Srbiji.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične Policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Na naplatnoj rampi "Nais" kod Niša nema dužih zadržavanja.

Do srede, 4. maja nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja.

Iz AMSS-a podsećaju da će 5. maja na državnom putu I B reda broj 27, Loznica - Zavlaka, deonica Krst - Zavlaka doći do potpune obustave saobraćaja od devet do 18 sati zbog izvođenja radova na periodičnom održavanju.

Alternativni pravci za sva vozila su državni put II A reda broj 139 Krst – Krupanj i državni put II A reda broj 137 Krupanj – Zavlaka.

Do izmene režima saobraćaja doći će i na državnom putu I B reda broj 22, Beograd - Lazarevac, deonica Orlovača - Rušanj, od 4. do 18. maja, zbog izvođenja radova na mašinskom iskopu putnih kanala.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 66 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 30 lica povređeno, a dve osobe su smrtno stradale.


#   Niš   Pirot   Beograd   Putevi Srbije   saobraćaj   Dimitrovgrad   auto-put   AMSS   kiša   koridor 10   vožnja   Krupanj   Staničenje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima