Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U ponedeljak kreću isključenja sa vodovoda nepaltišama u Sečanici

rssBookmark and Share

Crveni Krst gradska opština 08.09.2017. Južna Srbija Info

U ponedeljak 11. septembra 2017. godine, počinju prva isključenja velikih dužnika sa seoskog vodovoda u Sečanici. U nedelju opomena za celo selo.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Tim povodom Gradska opština Crveni Krst izdala je saopštenje...

Kao što smo Vas već informisali, poslednja dva meseca Savet građana Sečanice, Odbor za vodu i gradska opština Crveni krst iscrpli su sve moguće mere da se naplate dugovanja za utrošenu vodu ili potpišu sporazumi o otplati istih na rate. Ove aktivnosti su urodile plodom kod oko 80% dužnika ali su ipak ostali oni koji ne žele da izmire svoja dugovanja ni na koji način te smo prinuđeni da pribegnemo radikalnim merama i takve potrošače isključimo sa mreže.

Pet prvih isključenja će u ponedeljak, počev od 8:30 časova, obaviti stručna lica uz asistenciju Komunalne policije grada Niša, policije opšte namene MUP Srbije i Komunalne inspekcije opštine Crveni krst a u narednim danima biće isključeni i ostali korisnici koji nisu izmirili svoja dugovanja. Troškovi ovog postupka kao i troškovi eventualnog ponovnog isključenja idu na teret dužnika.

Obaveštavamo sve meštane Sečanice da će počev od nedelje 10.9.2017.g. u 17.00 časovapa do ponedeljka 11.09.2017. gosine, do okončanja akcije isključenja pet korisnika, biti isključen ceo vodovod u ovom selu


#   isključenje   voda   vodovod   Crveni Krst gradska opština   Naissus JKP   Gradska opština   Sečanica selo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima