Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U toku oprema 14 mini-parkova na Panteleju

rssBookmark and Share

Niš 11.09.2018. Južna Srbija Info

Predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević sa najužim rukovodstvom obišao je radove koji se upravo izvode u selu Gornji Matejevac, a potom i uređene lokacije u dvorištu Pantelejske crkve i Čupinoj ulici.

U toku oprema 14 mini-parkova na Panteleju

U okviru kontinuiranih aktivnosti na uređenju javnih i zelenih površina na gradskom i seoskom području Gradske opštine Pantelej, koje se odvijaju tokom ove letnje sezone, biće uspostavljeno 14 novih mini parkovskih prostora opremljenih venjacima i mobilijarom za dečja igrališta. 

Na gradskom području Opštine Pantelej, do sada su uređene i opremljene takve lokacije u naseljima Ardija i Vinik, u ulicama „Koče kapetana“ i „Zorana Radosavljevića-Čupe kao i dvorištu crkve Svetog Pantelejmona a predstoji montaža mobilijara u Donjoj Vrežini na prostoru popularne „Rimske česme“.

Ovih dana aktuelno je postavljanje rekvizita za dečja igrališta u selima: Pasjača, Oreovac, Malča, Knez selo, Gornji i Donji Matejevac, Kamenica i Gornja Vrežina dok će preostala četiri sela na području ove opštine biti sagledana početkom naredne godine.


#   Niš   Pantelejmonska crkva   Gornja Vrežina   Gornji Matejevac   Donji Matejevac   Bratimir Vasiljević   GO Pantelej   Knez Selo   parkovi   gradske opštine   mobilijar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima