Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U toku sanacija udarnih rupa - radovi intenzivirani

rssBookmark and Share

Niš 13.04.2021. Južna Srbija Info

Radovi na asfaltiranju i na sanaciji udranih rupa na području grada su intenzivirani i radi se na bulevarima, ulicama i u naseljenim mestima.

U toku sanacija udarnih rupa - radovi intenzivirani

Desna traka Bulevara Dimitrija Tucovića u pravcu prema Kazneno-popravnom zavodu, kod kineske fabrike “Singju” je završena. Na toj poziciji najpre je postavljen sloj betona sa armaturom, a zatim i dva sloja asfalta.

Na Bulevaru Nemanjića gradi se kružni tok i u toku su radovi na izgradnji infrastrukture za polaganje svih kablova pod zemljom, kao i postavljanje ivičnjaka u pravcu od pijace ka centru.

U toku je asfaltiranje završnog sloja asfalta u pracu prema Niškoj Banji u sklopu rehabilitacije mosta na Kutinskoj reci na Bulevaru cara Konstantina.

Radi se na asfaltiranju ulice Miloša Đorića u naselju Branko Bjegović i okolnih (servisnih) saobraćajnica i trotoara pored zgrada za izbegle i raseljene.

U Brzobrodskoj ulici, koja vodi ka fabrici “Cumtobel”, u toku je kompletan iskop i priprema za asfaltiranje.

Nastavljena je sanacija udranih rupa, putari su prošli Popovac, približavaju se Trupalu, a po završetku radova na tom pravcu radiće i na pravcu od Vrtišta do Mezgraje.

Intenzivno se radi i na sanaciji udarnih rupa u strogom centru grada.

Ekipe JP “Putevi Srbije” rade na rehabilitaciji dela kolovoza na pravcu Vele Polje – Gornja Toponica.


#   Niš   Putevi Srbije   saobraćaj   Gornja Toponica   Vele Polje   asfaltiranje   udarne rupe   Dimitrija Tucovića ulica   Cumtobel
@zumtobelgroup @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima