Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uručeni indeksi brucošima na Pravnom fakultetu

rssBookmark and Share

03.10.2016.

Svečanim uručenjem indeksa brucošima na Pravnom fakulteteu u Nišu počeo je novi semestar.Zamenik gradonačelnika Niša prof. dr Miloš Banđur poručio je brucošima da Grad želi da prepozna vredne i uspešne mlade ljude i pokaže da ceni njihov trud i zalaganje.

Uručeni indeksi brucošima na Pravnom fakultetu

“Odabrali ste fakultet koji je prilično zahtevan, ali ima dugu tradiciju i iz ovih klupa potekli su naši uspešni pravnici, sudije, profesori i advokati. Pred vama je nova etapa u životu drugačija od dosadašnjih , kada ćete morati da se potrudite i izborite za svoj budući status.

Naravno studentski dani donose i mnogo lepih trenutaka i druženje sa kolegama, rađaju se nova prijateljstva koja će verujem trajati celi život.

Kada stojim pred vama budućim iskreno verujem istaknutim članovima ovog društva, ne mogu ,a da se ne setim one čuvene misli koja kaže ”Svaki čovek ima dva početka: dan kada se rodio i dan kada je otkrio zašto je rođen.”

Ubeđen sam da vi sada dobro znate zašto ste rođeni i kako bi trebalo u budućnosti da oblikujete svoj životni put”,rekao je zamenik gradonačelnika budućim pravnicima prilikom uručenja indeksa.


#   studenti   Miloš Banđur   Pravni fakultet Niš   Univerzitet u Nišu   brucoši
@Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima