Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ko ovde laže: Zašto nema FOX-ovih kanala ?

Bookmark and Share

14.01.2014. JužnaSrbija.info

I ako u Telekomu Srbije tvrde da SBB ima ekskluzivna prava na distribuciju određenih kanala poput Fox Life, Fox Crime, te da zbog toga ti kanali nisu u ponudi Open IPTV Telekoma Srbije, iz FOX-a to demantuju.

Ko ovde laže: Zašto nema FOX-ovih kanala ?

- Kanali Fox Crime i Life nisu mogli da budu u ponudu IPTV usluge Telekom Srbije do aprila 2011. godine zbog, ugovora o ekskluzivnoj distribuciji. Nakon toga Telekom Srbija može odlučiti da li će navedene kanale uključiti u svoju ponudu ili ne, kažu zanašu medijsku kuću u Fox International Channels.

U Fox-u kažu da ih niko iz Telekoma od 2011.godine nije uopšte kontaktirao kako bi svojim klijentima omogućili te kanale.

Naš dobro obavešteni izvor tvrdi da telekom Srbije svakodnevno kontaktiraju klijenti tražeći da se priključe FOX-ovi kanali jer spadaju među najboljima i najtraženijima kada je kablovska televizija u pitanju, ali da u Telekomu svu krivicu svaljuju na SBB.

Takođe, ako je sudeći po forumima veliko negodovanje korisnika Open iptv telekoma Srbije je i zbog velikog broja ubačenih stranih kanala koji su bez prevoda.

- Da nemaju sve Pinkove kanale odmah bih raskinuo ugovor jer pored toga što nemaju FOX-ove kanale, u poslednje vreme retko ubacuju nove dok drugi kablovski operateri stalno ubacuju nove i titlovane, šta će mi ovo na Engleskom, ruskom... priča jedna starija gospođa, koja koriti kablovsku televiziju (Open IPTV) telekoma srbije.

Povodom ovog slučaja naša medijska kuća je zatražila zvanični komentar nadležnih u telekomu kako bi nam objasnili da li će u skorije vreme ubaciti FOX-ove kanale, i u čemu je zapravo problem.

Komentara: 0


#   Južna Srbija Info   Telekom Srbija
@juznasrbija @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}