Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pleši, pleši dok te noge drže......Šestosatni REJV u “Istina mašini”!

rssBookmark and Share

Niš 22.05.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Svega par dana deli nas od žurke kojom će Džast gruv (Just Groove) organizacija u petak, 24. maja, počastiti publiku u prostoru „Istina mašina”. Dašak Španije u naš grad doneće di-džej Baldo iz Barselone, dok će za domaću podršku biti zaduženi Spirko, Mozgabez i Tonik. Baldu će gostovanje u Nišu biti prilika da se po prvi put susretne sa srpskom publikom, a već sledećeg dana nastupiće u Zagrebu.

Pleši, pleši dok te noge drže......Šestosatni REJV u “Istina mašini”!

Iako južnjak, Baldo Galago (Baldo Gallago) već dugi niz godina živi u Kataloniji, gde je sem svog di-džej imena u svojstvu rezidenta u kultnom noćnom klubu “Razmataz” u Barseloni, na noge postavio i nekoliko izdavačkih kuća, razvijajući tako svoje mnogostruke talente. Pod različitim pseudonima objavljuje i svoju muziku. Za alijas Baldo sâm kaže da zvuči kao „haus inspirisan klasičnim zvukom Detroita i Čikaga - nekad je smiren i sanjiv, ponekad tvrđi i grub”. Alijas BLD opisuje kao „atmosferičan i lud, lepljiv poput gustog dima u mračnoj sobi, premda zadržava iste detroičko-čikaške korene”.

O Baldu kao producentu sama za sebe govori njegova diskografija, odnosno izdanja za sopstvenu etiketu „Fizikal Edjukejšn“ (Physical Education), kao i za etikete Džerda Džensona (Gerd Janson). Sa druge strane, njegov „Sabveks Distribjušn“ (Subwax Distribution) postao je globalna institucija u svetu biznisa, snabdevajući izdanjima mnoštvo etiketa koje objavljuju samo vinile u Evropi i svetu.

Prvi kontigent karata već je rasprodat, a organizatori podsećaju posetioce da svoje ulaznice po pretprodajnoj ceni mogu da nabave u kafeu „Vespa” (preko puta zgrade opštine u Ulici Nikole Pašića) i u „Vintidž šopu” (prodavnica ploča u Davidovoj ulici na nišavskom keju). “Istina mašina” nalazi se u Bulevaru 12. februara, žurka počinje u 22 časa. Parking za posetioce žurke je besplatan od 21 čas.


#   Niš   žurka   tehno   rejv   klub istina mašina
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima