Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

9.Моравска регата у част учитеља Видeна Јовановића

rssBookmark and Share

Ниш 28.09.2023. Д.В.

У циљу подршке активностима удржења грађана и унапређења сарадње у области спортско рекреативних програма, заштите животне средине, Градска општина Палилула Ниш у сарадњи са Удружењем рекреативних риболоваца «ЕКО ФИШИНГ», организује у суботу, 30.септембра 2023. спортско-рекреативни програм 9.МОРАВСКА РЕГАТА -„УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“.

9.Моравска регата у част учитеља Видeна Јовановића

Окупљање учесника је код МОСТА у МРАМОРУ од 11:00 сати а СТАРТ у 12:00 сати. Циљ је у селу Лалинац где учеснике регате, након једночасовне пловидбе очекујуод 14:00 сати мајстори рибље чорбе и свечаност уручења признања најуспешнијима.

Председник општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима, члановима Организационог одбора, стручним тимом, очекују успешно одржавање манифестације.Заједничким снагама до истог циља!

МОРАВСКА РЕГАТА се организује од 2014.године у спомен на Видена Јовановића, храброг учитеља ОШ „Бранко Миљковић“ у Нишу који је трагично страдао 1998.године на Власинском језеру, спашавајући своје ученике. Девојчицу је спасио али се заједно са дечаком Младеном Пејчићем утопио. Тосубилиученицињеговепоследњегенерације у школи.

Коментара: 0


#   Ниш   Палилула ГО   Бранко Миљковић   Моравска регата
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима