Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

9.Moravska regata u čast učitelja Videna Jovanovića

rssBookmark and Share

Niš 28.09.2023. D.V.

U cilju podrške aktivnostima udrženja građana i unapređenja saradnje u oblasti sportsko rekreativnih programa, zaštite životne sredine, Gradska opština Palilula Niš u saradnji sa Udruženjem rekreativnih ribolovaca «EKO FIŠING», organizuje u subotu, 30.septembra 2023. sportsko-rekreativni program 9.MORAVSKA REGATA -„UČITELj VIDEN JOVANOVIĆ“.

9.Moravska regata u čast učitelja Videna Jovanovića

Okupljanje učesnika je kod MOSTA u MRAMORU od 11:00 sati a START u 12:00 sati. Cilj je u selu Lalinac gde učesnike regate, nakon jednočasovne plovidbe očekujuod 14:00 sati majstori riblje čorbe i svečanost uručenja priznanja najuspešnijima.

Predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković sa saradnicima, članovima Organizacionog odbora, stručnim timom, očekuju uspešno održavanje manifestacije.Zajedničkim snagama do istog cilja!

MORAVSKA REGATA se organizuje od 2014.godine u spomen na Videna Jovanovića, hrabrog učitelja OŠ „Branko Miljković“ u Nišu koji je tragično stradao 1998.godine na Vlasinskom jezeru, spašavajući svoje učenike. Devojčicu je spasio ali se zajedno sa dečakom Mladenom Pejčićem utopio. Tosubiliučenicinjegoveposlednjegeneracije u školi.

Komentara: 0


#   Niš   Palilula GO   Branko Miljković   Moravska regata
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima