Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Директор "Нишвила" изражава жаљене због незгоде, девојка која је пала са бедема није животно угрожена

rssBookmark and Share

Ниш 14.08.2023. Јужна Србија Инфо

"Нишвил џез фестивал" изражава жаљене због несреће која се 12.8, око 03:00, догодила на ободу Нишвил Миднијт џез денс позорнице, када је девојка пала са бедема.

Фото: Нишвил скриншот
Фото: Нишвил скриншот

Директор Нишвила Иван Благојевић је ноћ провео у болници и сачекао саопштење дежурног лекара који је рекао да је девојка која је довежена у Ургентни центар свесна и оријентисана, односно, да није  да није животно угрожена, као и да се осећа добро, мада су повреде теже природе и да је неопходан дужи опоравак. Доктор је дозволио улазак у собу повређене девојке само њеном брату, који је после рекао да је разговарао са сестром која је рекла да се не сећа како је дошло до пада.  

Директор Нишвила Иван Благојевић каже да је место пада прилично удаљено од простора Миднигхт бине на којем се налазила већина публике, као и да је Нишвилле оградио концертни простор оградом високом два метра, као и препрекама и сигналном траком. "Нишвил" се нада да ће се девојка брзо опоравити. Иначе, ово је први пут да се догоди оваква несрећа током 29 година одржавања фестивала.


#   Ниш   Иван Благојевић   Нишка тврђава   бедем   Универзитетски клинички центар ниш   Нишвил 23
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима