Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Служба за запошљавање у Лесковцу и Власотинцу

rssBookmark and Share

Лесковац 10.11.2011. Аutor : L.Mitrović |

Директор Националне службе за запошљавање, Дејан Јовановић посетиће, у петак, 11. маја 2011. године, општину Власотинце и град Лесковац.

Служба за запошљавање у Лесковцу и Власотинцу

Директор Националне службе за запошљавање, Дејан Јовановић и председник општине Власотинце, Срђан Шушулић свечано ће уручити Уговоре приправницима, у Сали скупштине општине Власотинце, Трг ослобођења 1.

У овој години захваљујући активностима локалног савета за запошљавање осмишљен је локални акциони план запошљавања, којим је планирано да кроз меру стручног оспособљавања и запошљавања приправника, око 40 лица обави приправнички стаж. За ту намену општина Власотинце је из својих средстава издвојила 4 милиона динара, док је из републичког буџета издвојено још 7,9 милиона динара.

У 13.00 часова, директор Националне службе за запошљавање, Дејан Јовановић обићи ће погон предузећа Невена Колор, Ђорђа Стаменковица бб, Лесковац.

У претходне две године Филијала Лесковац имала је изузетно добру сарадњу са компанијом „Невена колор“. Сарадња са овим послодавцем остварена је по програму субвенције за отварање нових радних места током прошле и ове године, а запослено је пет лица. У овој години још 10 лица укључено је у обуку за потребе послодавца. Такође, у прошлој години финансирано је запошљавање 14 приправника.

Коментара: 0


#   Лесковац   запошљавање   Власотинце   Срђан Шушулић     субвенције   Дејан Јовановић   акциони план
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима