Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Борац - Раднички нерешено

rssBookmark and Share

Ниш 25.02.2018. ФК Раднички

Фудбалери Радничког одиграли су нерешено 1:1 са Борцем на гостовању, у утакмици 24. кола Суперлиге Србије.

Борац - Раднички нерешено

Нишлије су повеле у 32. минуту голом Александра Јовановића. Бабић је из корнера упутио оштар центаршут на прву стативу, где је капитен само окрзнуо лопту и спровео је у мрежу Чачана.

Тим Бобана Дмитровића је у јеку своје иницијативе примио погодак у 75. минуту. Домаћи су пресекли један пас на средини терена, уследила је брза контра, а лопта је стигла до усамљеног Бразилца Матеуса, који је рутински савладао Бојана Шаранова.

Судија Манојловић је у 80. минуту поништио погодак Радоша Булатовића због офсајда, а пет минута касније је показао црвени картон Перишићу из Борца.

Раднички је на тај начин прекинуо велику серију, пошто је у Чачак стигао са шест лигашких победа у низу, али је са 43 освојена бода остао на трећој позицији на табели.

У наредном колу на “Чаир” стиже другопласирани Партизан, а тај меч на програму је у среду од 16 часова.

БОРАЦ-РАДНИЧКИ 1:1 (0:1)

Чачак, 24. фебруара. Судија: Далибор Манојловић. Стрелци: 0:1 Јовановић 32.- 1:1 Матеус 75. Жути картони: Маринковић, Марковић (Борац). Црвени картон: Перишић (Борац) у 85. минуту.

БОРАЦ: Мишић, Чађеновић, Маринковић, Кувељић (од 58. Романић), Перишић, Зоћевић, Марковић, Матеус, Стаменић (од 81. Богићевић), Филиповић, Оташевић.

РАДНИЧКИ: Шаранов, Субић, Аксентијевић, Миладиновић, Булатовић, Мићић (од 76. Станисављевић), Нома, Јовановић, Бабић, Славиша Стојановић (од 87. Мркић), Павков.

 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Славиша Стојановић   Борац ФК
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима