Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Данас у Нишу почиње надметање за "Жућкову левицу"

rssBookmark and Share

16.02.2017. Јужна Србија Инфо

Данас у Нишу почиње Куп Радивоја Кораћа, који се и ове године одржава се у хали Чаир.
Такмичење почиње у 17 сати, када се састају ФМП и Спартак из Суботице, нкон тога Црвена Звезда и Вршац од 19 сати и 30 минута.

Данас у Нишу почиње надметање за "Жућкову левицу"

РАСПОРЕД ПИРЕУС БАНКА КУПА РАДИВОЈА КОРАЋА
ЧЕТВРТФИНАЛЕ

ЧЕТВРТАК, 16. 02. 2017                        ПЕТАК 17. 02. 2017
17.00: ФМП – Спартак Суботица         17.00: Мега Лекс – Динамик
19.30: Црвена звезда – Вршац           19.30: Партизан – Дунав

Поводом почетак купа Кошаркашки савез Србије издао је саопштење.

У циљу регуларног одигравања утакмица финалног турнира Пиреус банка Купа Радивоја Кораћа, који се одржава у Нишу у периоду од 16. до 19. фебруара 2017. године, Кошаркашки савез Србије и клубови учесници поменутог такмичења позивају све присталице и љубитеље кошарке да у спортском духу подрже тимове у традиционалној борби за вредан трофеј.

Национални куп носи име легендарног Радивоја Кораћа, представља истински празник српске кошарке и треба да дозволимо играчима да буду његови главни актери.

Надамо се да ће сви мечеви нашег најмасовнијег такмичења протећи у фер и коректној атмосфери и да ће у недељу, 19. фебруара „Жућкову левицу“ подићи најбоља екипа.

Испод овог саопштења потписали су се председник КСС Предраг Даниловић и сви клубови учесници финалног турнира Пиреус банка Купа Радивоја Кораћа, што можете видети у прилогу…


#   кошарка   Кошаркашки савез Србије   Куп Радивој Кораћ   Национални куп   Црвена Звезда   Чаир СЦ   Предраг Даниловић   Пиреус банка
@KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима