Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фото вест: Борјан се на прави нишки начин опростио од Мераклија и Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 23.05.2015. Грађанин, Ветерани Мераклија, Јужна Србија Инфо

Голман Милан Борјан и верни навијачи „Радничког“, Мераклије спонтано су се јуче окупили у „Светиној кафани“ у Нишу где су се попричали и завитлавали, а то је овековечено фотографијама да сви присутни имају лепу успомену.

Фото: Ветерани Мераклија
Фото: Ветерани Мераклија

Нормално, није изостало појединачно сликање с Борјаном у мајци Мераклија и са шалом „Кец у Нишу“.

Према речима једног од ветерана Мераклија, ово је био на неки начин опроштај Борјана од Мераклија и Ниша коме је пуно дао својим одбранама. Ово вече је у ствари прави нишки опроштај, онако из гостољубивог нишког срца, из кафане! Занимљиво је да су се целој екипи придружили и навијачи Суботичког „Спартака“, Маринци који су у братским односима са Мераклијама.

Милан Борјанин је иначе рођен у Книну, бранио је за неколико екипа, а у „Раднички“ је на изненађење многих дошао из Лудогореца. Сада брани и за репрезентацију Канаде. Светска класа играча се одмах видела на првим утакмицама, тако да на крају сезоне, када је „Раднички“ опстао у Супер лиги, сада он има неколико примамљивих понуда, од којих ће неку готово сигурно да прихвати! Штета је што „Раднички“ и сам Ниш није нешто богатији, да остане на голу нишког тима, али никад’ се не зна…


#   Ниш   фудбал   навијачи   Раднички ФК   Мераклије   Милан Борјан
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима