Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Foto vest: Borjan se na pravi niški način oprostio od Meraklija i Niša

rssBookmark and Share

Niš 23.05.2015. Građanin, Veterani Meraklija, Južna Srbija Info

Golman Milan Borjan i verni navijači „Radničkog“, Meraklije spontano su se juče okupili u „Svetinoj kafani“ u Nišu gde su se popričali i zavitlavali, a to je ovekovečeno fotografijama da svi prisutni imaju lepu uspomenu.

Foto: Veterani Meraklija
Foto: Veterani Meraklija

Normalno, nije izostalo pojedinačno slikanje s Borjanom u majci Meraklija i sa šalom „Kec u Nišu“.

Prema rečima jednog od veterana Meraklija, ovo je bio na neki način oproštaj Borjana od Meraklija i Niša kome je puno dao svojim odbranama. Ovo veče je u stvari pravi niški oproštaj, onako iz gostoljubivog niškog srca, iz kafane! Zanimljivo je da su se celoj ekipi pridružili i navijači Subotičkog „Spartaka“, Marinci koji su u bratskim odnosima sa Meraklijama.

Milan Borjanin je inače rođen u Kninu, branio je za nekoliko ekipa, a u „Radnički“ je na iznenađenje mnogih došao iz Ludogoreca. Sada brani i za reprezentaciju Kanade. Svetska klasa igrača se odmah videla na prvim utakmicama, tako da na kraju sezone, kada je „Radnički“ opstao u Super ligi, sada on ima nekoliko primamljivih ponuda, od kojih će neku gotovo sigurno da prihvati! Šteta je što „Radnički“ i sam Niš nije nešto bogatiji, da ostane na golu niškog tima, ali nikad’ se ne zna…


#   Niš   fudbal   navijači   Radnički FK   Meraklije   Milan Borjan
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima