Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

KK Напредак победник Меморијалног турнира "Милан Милошевић Мица"

rssBookmark and Share

Ниш 16.09.2019. Јужна Србија Инфо

Ове године су учествовали клубови из три различита ранга такмичења, нови прволигаш КК Напредак из Алексинца, друголигаши нишки Константин и Пирот, као и члан Прве регионалне лиге, КК Ниш.

Победник Меморијалног турнира “Милан Милошевић Мица” је Напредак из Алексинца
Победник Меморијалног турнира “Милан Милошевић Мица” је Напредак из Алексинца

Половина септембра, већ 11 година, је време резервисано за вредне припремне утакмице за клубове у којима је Милошевић играо за време своје кошаркашке каријере. Ове године су учествовали клубови из три различита ранга такмичења, нови прволигаш Напредак из Алексинца, друголигаши нишки Константин и Пирот, као и члан Прве регионалне лиге, КК Ниш.

Ниш је победом у полуфиналу против фаворизованог Пирота понео епитет најпријатнијег изненађења турнира. У другом полуфиналу Напредак је лако савладао дојучерашњег великог такмаца у Другој лиги, екипу Константина. Другог дана у борби за треће место Константин је у неизвесној завршници био бољи од Пирота, а у финалном мечу, Напредак из Алексинца је још једном оправдао улогу фаворита и убедљиво је славио против кошаркаша Ниша.

Поред такмичарског, турнир је имао и ревијални део, пријатељску утакмицу одиграли су пријатељи Милана Милошевића.

По завршетку меморијала додељене су и награде учесницима, најбољи стрелац био је Лука Милојевић, док је за најбољег играча проглашен Александар Илкић, обојица из екипе Напретка.


#   Ниш   кошарка   турнир   Пирот КК   Напредак КК   Милан Милошевић Мица Турнир
@KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима