Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

КК Здравље: До победе уз подршку навијача

rssBookmark and Share

Лесковац 09.10.2015.

Кошаркаши Здравља у суботу на свом паркету дочекују екипу Младости из Смедеревске Паланке у утакмици 2. кола Друге лиге Србије.

КК Здравље: До победе уз подршку навијача

Почетак нове сезоне био је повод и за конференцију за медије која је одржана на штанду у центру Лесковцу, на коме се продају сезонске улазнице за утакмице КК Здравље Лесковац.

- Желели смо да овде, симболично, у центру града најавимо и нову сезону, као и почетак продаје сезонских карата чија је цена 500 динара, док ће цена улазница за појединачне утакмице бити 50 динара. Очекује нас 13 утакмица у првенству као и две или три у Купу Србије. Молим све навијаче који воле клуб и који желе да нас прате у новој сезони да купе годишњу карту и да на тај начин помогну клубу. Бићемо спремни за суботу и прву утакмицу на нашем терену и показаћемо да је тај пораз био само сплет несрећних околности - рекао је на конференцији за медије директор КК Здравље Лесковац Игор Стојановић.

Играчи позивају навијаче да у суботу буду уз њих.

- На нама је сада да после несрећног пораза у Сремској Митровици стиснемо зубе и да победимо екипу Младости из Смедеревске Паланке. Позивам наше верне навијаче да у суботу дођу у што већем броју и да куповином ове годишње карте помогну клубу и тиме пруже подршку ономе што ми радимо - поручује капитен Владица Јовановић.

Утакмица Здравље - Младост игра се у суботу у Спортском центру Дубочица у Лесковцу са почетком у 18:00 часова.


#   Лесковац   кошарка   навијачи   Дубочица   Здравље КК   Игор Стојановић   Владица Јовановић
@ZdravljeKK @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима