Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У КК "Здравље" задовољни сезоном

rssBookmark and Share

Лесковац 19.03.2015.

На конференцији за медије Кошаркашког клуба Здравље са задовољством је констатовано да су већ сада, пет краја пре завршетка првенства, испуњени сви циљеви који су постављени пред почетак сезоне.

сви циљеви остварени уз велику подршку града
сви циљеви остварени уз велику подршку града

- Пет кола пре краја првенства остварили смо циљ постављен прошлог лета а то је да изборимо опстанак и да у организационом погледу стабилизујемо клуб у овом високом степену такмичењу. Пет кола пре краја смо обезбедили место у средини табеле, сигурно ћемо првенство завршити негде између 5. и 8. места на табели што је реално велики успех у овако јакој конкуренцији. До краја ћемо играти за наш град и за наше навијаче и даћемо свој максимум да начи навијачи и читав град буду поносни на нас - рекао је на конференцији за медије директор Кошаркашког клуба Здравље Игор Стојановић.

Директор лесковачког друголигаша је посебно истакао значај и улогу локалне самоуправе која је у потуности стала иза клуба.

- Градска власт је стала иза нас и одлучујуће допринела да клуб функционише на један високо професионалан начин. Град Лесковац је препознао наше напоре да вратимо наш град на кошаркашку и спортску мапу Србије. Обезбеђено је стабилно финансирање клуба, па већ сада могу да кажем да ћемо крај сезоне дочекати без дугова и обавеза које би оптерећивале наш рад у следећем првенству. У овом тешком времену послујемо домаћински и одговорно - нагласио је директор Здравља Игор Стојановић уз захвалност градској власти на помоћи и заједничким раду на максималном разумевању у заједничком послу какав је напредовање комплетног лесковачког спорта.

 


#   Лесковац   кошарка   навијачи   Здравље КК   конференција   Игор Стојановић   градска власт
@ZdravljeKK @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима