Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

КЛС: Напредак пао после велике борбе

rssBookmark and Share

Алексинац 10.11.2019. Милан Милојевић

КК Слобода (Ужице) - КК Напредак (Алексинац) 103:101
(30:23;23:29;26:19;13:21;11:9)

Фото : КК Слобода Ужице фејсбук профил
Фото : КК Слобода Ужице фејсбук профил

У оквиру 6.кола Кошаркашке лиге Србије кошаркаши Алексиначког Напретка су гостовали Ужичкој Слободи. У хали спортова ''Велики парк'', пред око 300 гледалаца, Алексинчани су пружили достојан отпор фаворизованом домаћину, који је славио тек после додатних пет минута.

Домаћи су после уводне четвртине константно водили и постигли чак 30 поена за десет минута. Кошаркаши Напретка се консолидују у другој те на велики одмор одлазе са поеном заостатка. Наставак као пресликан с почетка меча те у једном тренутку Ужичани имају 13 поена предности. Алексинчани се нису предавали и успели су да изборе продужетке.

Нажалост, у додатних пет минута смиренији су били кошаркаши Слободе те уписали четврти тријумф, наневши други пораз Алексинчанима.

У редовима Напретка истакли су се Никола Раичевић, који је за непуних 18 минута постигао 23 поена, уз 3 скока и 2 асистенције. Славиша Богавац уписао је ''дабл-дабл'' за 39 минута, уз 18 поена додао је и15 скока. Вукадин Петровић уписао је 11 а Александар Илкић 10 поена. Код домаћих бољи од осталих био је Димитрије Николић, за ког Алексинчани нису имали решења те им је убацио 38 поена.

Разлога за туговање нема јер већ наредног викенда у хали спортова у Алексинцу стиже Земунска Младост, која је изненадила Чајетински Златибор.

Милан Милојевић, Алексинац Нет


#   Алексинац   кошарка   Напредак КК   Ужице   Кошаркашка лига Србије   Милан Милојевић
@KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима