Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајло Терзић 2005. годиште млада нада фудбала са Палилуле

rssBookmark and Share

Ниш 02.03.2022. Јужна Србија Инфо

Прве фудбалске кораке начинио је у ФК КЦН Железничар и након 7 година, на позив ФК Раднички Ниш јануара 2021.године прелази у клуб и наступа у најкавлитенијем такмичењу у Србији за млађе категорије, за генерацију У17.

Михајло Терзић 2005. годиште млада нада фудбала са Палилуле

Наступајући за ФК Раднички Ниш у утакмицама квалитетне лиге Србије стекао је додатно искуство и афирмацију а јануара ове године прелази у суперлигаша ТСЦ из Бачке Тополе.

По речима талентованог везисте, најзаслужнији зањегов досадашњи фудбалски развој је тренер Саша Живадиновић који га је тренирао пуних 8 година и у ФК КЦН Железничар и у ФК Раднички Ниш док је немерљив допринос његовој физичкој спреми дао кондициони тренер Иван Томић са којим је сарађивао претходних месеци.

ФК ТСЦ има најбоље услове у земљи за развој младих играча , смештај и храна су изузетни, терени су врхунског квалитета док је инфраструктура као у најбољим европским фудбалским клубовима.

Однос свих на академији је крајње професионалан, тренери су максимално посвећени раду са младим играчима, пуни су искуства и знања које преносе играчима и једноставно у клубу се обраћа пажња до најститнијих детаља и ништа се не препушта случају.

Једном речју , све је на невероватном нивоу-изјавио је М.Терзић.

 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Палилула ГО   Михало Терзић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима