Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Напредак победио на свом терену, Пирот и Јастреб изгубили

rssBookmark and Share

Алексинац 06.11.2016. Душан Стевановић

У петом колу Друге кошаркашке лиге Напредак из Алексинца победио је, на домаћем терену, Јагодину из Јагодине са 19 поена разлике 101:82 (45:42).

Фото: Алексинац Нет, ИнфоГ
Фото: Алексинац Нет, ИнфоГ

Гости су само у другој четвртини пружили отпор, добивши са 18:22.

Овог пута, играчи Напретка озбиљније су схватили противника и контролисали резултат током читавог меча.

Најефикаснији играч утакмице био је Кривокапић из Јагодине са 30 поена. Кош мање постигао је Шикман из Напретка, али рачунајући корисност имао је чак 41 индекс. Одличну партију у екипи Напретка пружио је и новајлија Даниловић са 27 поена, капитен Миладиновић постигао је 18, док је Раичевић постигаао 10 поена. Треба похвалити и игру времешног Траиловића који се бацао по терену као младић, а притом постигао 8 поена.

Утакмици је присуствовало око 700 гледалаца, што показује да се број посетиоца, из коло у коло повећава.

Екипа Пирота из Пирота поново је направила изненађење. Овог пута изгубила је, на свом терену, Од Златибора из Чајетине са 77:80 (45:39). Гости су направили преокрет у другом полувремену које су добили са 9 поена разлике. После 5. кола, 4 екипе деле прво место, међу којима је из југоисточне Србије само Напредак из Алексинца. Остале екипе су из Београда и Војводине.

У првој региоалној лиги Исток, Јастреб из Алексинца изгубио је на свом терену, од Јуниора из Ниша са 19 кошева разлике 73 91 (41:48) и сада заузима једно од последња 3 места са скором од 1 победе и 4 пораза.


#   Алексинац   кошарка   Јастреб КК   Пирот КК   Напредак КК   прво место
@KKNapredakAl @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима